1/4 scale F-16 4x turbine engines!!

King Kostas

Απάντηση: 1/4 scale F-16 4x turbine engines!!

Δημοσίευση από King Kostas »

Από πτώσεις έχει τρελά video.....κάποια είναι άσχημα!!!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

jppp έγραψε: καλημερα

οι κορυφαιοι αερομοντελιστε δεν γραφουν εδω διοτι δεν μπορουν λογω παρεξηγησεων

δευτερον αξιεπενοτατη προσπαθεια σουπερ πιλοτος αλλα μεγαλη πατατα ολο το project

μπραβο στο παλικαρι το επομενο να ειναι 8 τουρμπινες σε ενα φ-16

τριτον αγαπημενε μου αντωνη καποια στιγμη θα την κανω απο ολα τα φορουμ αλλα αυτοι που εδειξαν ενδιαφερον και κατανοηση θα μεινουν στο μυαλο μου

δεν θελω να συμφωνει κανεις με την αποψη μου δεν με ενδιαφερει αλλωστε
με κολακευει αλλα δεν με ενδιαφερει απλα θελω ολες οι αποψεις να ακουγονται

ποτε δεν αρνηθηκα να θαυμασω κατι αξιο θαυμασμου το συγκεκριμενο
δεν μου γεμιζει το ματι, οχι οσοι κανουν μοντελαρες εχουν balls
, απλα υποπτευομαι οτι ο πιλοτος αυτος ηθελε να κανει την διαφορα δεν την εκανε ομως .

στην ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει ενας να εχει βαλει 4 σε ενα φ-16 ουτε ενας
μονο στην αμερικη οπως ειπε ο dr

αν τα κανω κρεμασταρια δεν ξερω ισως εχετε δικιο αλλα γιατι θαυμαζω ενα hotspot ενα φ-16 ενα su-27 δικινητηριο ενα φ-14 kai oxi αυτο ?

Δυστυχώς είδα αργά το θρέντ αλλά ευτυχώς με πρόλαβε ο Γιάννης και ο Αντώνης.

Αγαπητέ jppp θα απαντήσω στα μαρκαρισμένα σχόλια σου μιας και πάντα θέλω να βοηθάω τους αερομοντελιστές γύρω μου. Προσπαθώ να δω θετικά το πρόβλημά σου μιας και απο τα γραφώμενά σου μάλλον είσαι και νεαρής ηλικίας.....( και ίσως να δικαιολογείσαι λόγω ηλικίας...)

Η λέξη κορυφαίοι είναι απύθμενη.....Γνωρίζω πολλούς κορυφαίους στο είδος τους που γράφουν στο petame χωρίς φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Δεν κάνουν τα "ράσα" τον παπά.....Μάλλον εκεί που διαβάζεις σε άλλα φόρα σε έχουν παραμυθιάσει διάφοροι για το πόσο "κορυφαίοι" είναι.....

Αυτό που δεν κατάφεραν να σε διδάξουν οι "κορυφαίοι" αερομοντελιστές που γνωρίζεις είναι το πιο βασικό συστατικό της ανθρώπινης εξέλιξης, και αυτό είναι ο σεβασμός στον συνάνθρωπό σου ή συνάδελφό σου, ή συναθλητή σου στο χόμπι....

Απ' ότι φαίνεται οι "κορυφαίοι" φίλοι σου δεν είναι και τόσο κορυφαίοι τελικά......Δεν απαιτείται στον αερομοντελιστικό χώρο που είμαστε να είναι όλοι "λόρδοι".....Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται να είναι και "γύφτοι"!!!

Όσον αφορά το πόσο θα γράφεις στα φόρα είναι καθαρά δική σου επιλογή. Αυτό που είναι δική μας επιλογή όμως είναι να κρατούμε το επίπεδο του φόρουμ στο σημείο που έχουμε επιλέξει εμείς, και σου ζητώ να συνετιστής με αυτό για να μπορέσεις να μάθεις και κάτι πρίν πιάσεις "οροφή" και εσύ και γίνεις "κορυφαίος" πρίν την ώρα σου, σαν τους γνωστούς σου που γράφουν σε άλλα φόρα.....

Όπως εξήγησε και ένας πραγματικά -κατά την γνώμη μου πάντα -κορυφαίος χειρηστής τζέτ αερομοντέλων ( ο Delgatto grande), το επίμαχο project δεν μπορούσε να φορέσει 2 κινητήρες λόγω μεγέθους...Άρα ο άνθρωπος που το έκανε ήταν ahead of time και του αξίζουν συγχαρητήρια και όχι προσβλητικές κουβέντες.

Και οι αδερφοί Ράϊτ όταν πέταξαν για πρώτη φορά ήταν μετά απο μια σειρά αποτυχημένων πτήσεων πριν να στεφθεί η προσπάθειά τους απο επιτυχία. Αυτό δεν σημαίνει οτι ήταν γελοίοι ή οτι η προσπάθειά τους δεν είχε ουσία. Αντίθετα μάλιστα η ιστορία μας διδάσκει οτι απο εκεί ξεκίνησε όλη η εξέλιξη της αεροπορίας.
Είμαι σίγουρος οτι και εκείνη την εποχή θα υπήρξαν άνθρωποι με το δικό σου σκεπτικό που θα έβλεπαν το όλο πρότζεκτ των αδερφών Ράϊτ σαν χάσιμο χρόνου ή ανούσιο. Ευτυχώς όμως ήταν λίγοι αυτοί οι "κορυφαίοι" με το δικό σου σκεπτικό...... Η ιστορία δείχνει οτι στούς πολλούς άρεσε το πρότζεκτ και η αεροπορία κέρδισε !

Ο ΠΗΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ. Η κορυφή δεν κατακτάται με λόγια και παχιές κουβέντες. ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ είναι όλοι αυτοί που ανεβάζουν το χόμπυ στο επόμενο level και σίγουρα ένας απο αυτούς είναι και ο νεαρός που πέταξε αυτό το F-16 στο εξωτερικό.

Και άλλος ένας (αυτό για την Ελλάδα) ...είναι ο DelGatto ...στα Jet... Αν τον ακούς με προσοχή ίσως να ξεφύγεις απο τα 25ράκια και τα φοαμάκια και να πετάξεις με επιτυχία κάποια στιγμή και εσύ το δικό σου τζέτ.

Αν έχεις διάθεση μονο για κατάκριση (ειδικά αυτών που τολμούν) τότε αγαπητέ, ποτέ σου δεν θα φτάσεις πουθενά.

Αντε και καλά μυαλά!
dimhack

Δημοσίευση από dimhack »

συγχαρητήρια στον τυπά. απίστευτος.

αυτά τα project είναι μακράν για μας και μονο θαυμασμό μας φέρνουν.

τώρα πως γίνεται να υπάρχουν και άνθρωποι που κάτι τόσο δυνατό για το μοντελισμό το βλέπουν πατάτα τι να πω.

δεν πιστεύω σε ότι διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε ένα κοινό..την αγάπη στα αεροπλάνα!@P@

από εκεί και πέρα η διαπίστωση μου στον μοντελισμό όπως αναφέρω και στην υπογραφή μου την διαφορα την κάνει ο χρόνος και τα χρήματα που κάποιος είναι διαθετειμένος να θυσιάσει!

..άρα Τρύφωνα θα διαφωνήσω .. κορυφαίος κανένας... απλά κάποιοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτήν την αγάπη όπως και ο πρωταγωνιστής μας με το 1/4 F-16!(2f)άντε πάμε για αλλα
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Ασε το Τρύφωνα να λέει ………………..αυτός ούτε να πετά δεν ξέρει
Νομίζει ότι το fin πάει προς τα κάτω και οι ρόδες προς τα πάνω……………….ααααααααασε που νομίζει οτι οδηγά αυτοκίνητο και σέρνεται στο διαδρομο ….. τσ! τσ! Τσ!
King Kostas

Love is in the AIR.....!!!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Dell Gatto Grande έγραψε: πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε ένα κοινό..την αγάπη στα αεροπλάνα!@P@

από εκεί και πέρα η διαπίστωση μου στον μοντελισμό όπως αναφέρω και στην υπογραφή μου την διαφορα την κάνει ο χρόνος και τα χρήματα που κάποιος είναι διαθετειμένος να θυσιάσει!

..άρα Τρύφωνα θα διαφωνήσω .. κορυφαίος κανένας... απλά κάποιοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτήν την αγάπη όπως και ο πρωταγωνιστής μας με το 1/4 F-16!(2f)άντε πάμε για αλλα

Αγαπητέ μου Γάτε,

Πάω πάσο μιας και θέλεις να κρατάς χαμηλούς τόνους....(Βασικά κατά την γνώμη μου όλοι οι κορυφαίοι μοντελιστές κρατούν χαμηλά τους τόνους και αφήνουν τους άλλους να κρίνουν. Απλά με την απάντησή σου επιβεβαιώνεις και τον κανόνα φίλε μου.)......Η πτήση σου πριν δύο εβδομάδες στην 111 ήταν απλά καταπληκτική. Χέρια "μαχαίρια" χωρίς φανφαρονισμούς...Πτήση χωρίς χαζά ρίσκα, πτήση απόλυτα ελεγχόμενη και scale συνάμα, ανέδειξες με τον καλλίτερο τρόπο πως πρέπει να πετάει ένα μοντέλο τζέτ. Μπράβο σου. Τέτοια αναλογικά καλή πτήση είχα δεί τελευταία στο Wlochlavec στο παγκόσμιο F4C , FAI του 2008 απο τον Ρώσο πρωταθλητή.
Παρόλα αυτά σεβόμενος το προφίλ σου δέχομαι τον κοινό παρανομαστή που μας χαρακτηρίζει όλους και είναι η αγάπη μας για τα αεροπλάνα. Ας είναι και λίγο ακριβά τα άτιμα....Ούτως ή άλλως μια ζωή την έχουμε και πρέπει να την γλεντάμε και λίγο....
Να είσαι καλά
Τρύφωνας
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

...τώρα την αναφορά στο οικονομικό τι την ήθελες:o)

.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

...τώρα την αναφορά στο οικονομικό τι την ήθελες:o)

.._Β_Οβρήκα και την σελίδα του κατασκευαστή :

http://www.generic-fly.de/produkt/30_f_16_falcon_14.html

και μερικές φωτό ακόμα_P_P
Συνημμένα
Tr51477.jpg
Tr51477.jpg (37.77 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
Rp43314.jpg
Rp43314.jpg (58.39 KiB) Προβλήθηκε 62 φορές
King Kostas

Καλό link.....πολύ δουλειά ρε μάγκες.

Για τα $$$ δε κάνω καν κουβέντα.....όμως έτσι είναι αυτά τα project.

Και πέρα από τα $$$ θέλει και άντερα.....μη το αφήνουμε από έξω αυτό.
King Kostas

Πολύ χέρι το παλικάρι......με τις πάντες μέχρι το Threshold και touch down....τι να λέμε τώρα.

Πολύ καλά τα video Γιώργο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Jet - Τουρμπίνες”