Ανεμοδρόμιο Πεντέλης

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

από το πρωί και με δυνατό αέρα και αρκετό κρύο άρχισαν οι πτήσεις

Πρώτοι φτάσαμε ο Γιώργος και εγώ και πετάξαμε το easy star (τώρα πια του Γιώργου) Ενας νέος φίλος που πιστευω οτι τώρα θα έχουμε συχνά την παρέα του

Πιάσαμε μια πάρλα απερίγραπτη ώσπου ήρθε και ο Παναγιώτης με τα σορτσάκια και τα κοντομάνικα μέχρι να τον πιάσει το κρύο και να φορέσει το σκουφί του :D:D

Ένας ακόμη Γιώργος από το ΣΕΦ μαζί με την οικογένεια του κατέφθασε να δοκιμάσει τις πτέρυγες του

Δυστυχώς για οικογενειακούς λόγους έφυγα νωρίς μα από ότι έμαθα η προσέλευση συνεχιστικέ
Συνημμένα
P011011_14.08.jpg
P011011_14.08.jpg (96.4 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
P011011_14.09.jpg
P011011_14.09.jpg (97.71 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
P011011_14.08_[01].jpg
P011011_14.08_[01].jpg (97.59 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

Απο οτι καταλαβαινω το MarVal εχει γινει 5Li-Hill (πως λενε BeveryHill) Αυριο πρωι θα εισαστε εκει?

Σπυρος
Αντώνης Κριτζάς

μπαα!! με τον αέρα που έχει βλέπω το βουνό να γεμίζει πάλι Ελα και εσύ !!
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

Καλησπέρα,την παρέα μου θα την έχετε,αλλά προς το παρόν "επίγεια".Με τόσο αέρα και τις πτητικές μου ικανότητες θέλει χρόνο για να σας ακολουθήσει στον ουρανό.
RedCharly

RESPECT
Ανεβηκα σημερα βουνο και δεν πιστευα αυτο που ενoιωθα. ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ. Οποιος δεν εχει ανεβει να ανεβει τωρα (ειναι νυχτα αλλα λεμε τωρα....) Ενοιωσα συναισθήματα που δεν πιστευα πως θα νοιωσω. Φανταστικη παρεα (εκτος απο εναν που τρακαρε στον αερα με ολους ... :-) ) τρομερο τοπίο, και ολα αυτα χωρις κινητηρα ολη την ώρα. Πορώθηκα και δεν περιμενα πως υπηρχε το μερος αυτο και η πτηση αυτή.

Αφου κοιταζω να παρω κανενα χωρις κινητηρα να δω πως θα τα παω

Ακομα και ο ακατονομαστος που ειχε collisions με ολους ηταν εκπληκτικος.

Καλό βράδυ
Αντώνης Κριτζάς

Όταν άνοιξα αυτό το θέμα είχα λίγες ώρες πτήσης στο ενεργητικό μου και καμία στο βουνό Με την συμβουλευτική βοήθεια από τον Στέφανο (fazerdreamer) έκανα την πρώτη πτήση χωρίς μοτέρ με την βοήθεια του ανέμου Τα συναισθήματα ήταν σαν τα δικά σου Στην επιστροφή άνοιξα αυτό το θέμα

Η πρώτη πτήση του Στέφανου με πτέρυγα εντυπωσιακή............ ο αέρας και τα δυναμικά αρκετά καλά κρατούσαν το μοντέλο σαν αόρατο χέρι
Μερικές συμβουλές απο τον Στέφανο και ήταν η σειρά μου για πτήση με το eazyglider pro
Παγωμένος στην αρχή ..........αλλά μετά από λίγο το κατά ευχαριστήθηκα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν ανεμόπτερο και ακόμη δεν έχουν πάει σε πλαγία
Η εμπειρία απίστευτη με την φύση να μας δίνει απλόχερα την ενέργεια της και τα γεράκια μαθήματα πτητικής

πράγματι η πρώτη πτήση στο βουνό σε μαγευει
εσύ με τι πέταξες?
nasa

Δημοσίευση από nasa »

oav163 έγραψε:
Αφου κοιταζω να παρω κανενα χωρις κινητηρα να δω πως θα τα παω

...να πάρεις με κινητήρα κ' 'folding prop' κι ας μην τα χρησιμοποιείς...(γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς...!!!!)...
η ταν, η, τα πετάν...
RedCharly

Πεταξα με ενα Radian Pro αλλα κοιταζω και το Bizzard της Multi.

Σιγουρα ο κινητηρας ειναι ασφαλεια αλλα χωρις σε βαζει πιο πολυ στην πριζα να το προσεχεις για να εχεις.

Σπυρος
Αντώνης Κριτζάς

Το κοιτούσα και εγώ μέχρι που μετά από μελέτη στα forum είδα ότι κάνει flutter στα φτερά τα οποία θέλουν πολύ δουλειά για να γίνουν σωστά με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη ποιο βαρύ από αυτό που ήδη είναι
Ακόμη διάβασα ότι τα περισσότερα πήγαν από snap stall
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Όταν άνοιξα αυτό το θέμα είχα λίγες ώρες πτήσης στο ενεργητικό μου και καμία στο βουνό Με την συμβουλευτική βοήθεια από τον Στέφανο (fazerdreamer) έκανα την πρώτη πτήση χωρίς μοτέρ με την βοήθεια του ανέμου Τα συναισθήματα ήταν σαν τα δικά σου Στην επιστροφή άνοιξα αυτό το θέμα

Η πρώτη πτήση του Στέφανου με πτέρυγα εντυπωσιακή............ ο αέρας και τα δυναμικά αρκετά καλά κρατούσαν το μοντέλο σαν αόρατο χέρι
Μερικές συμβουλές απο τον Στέφανο και ήταν η σειρά μου για πτήση με το eazyglider pro
Παγωμένος στην αρχή ..........αλλά μετά από λίγο το κατά ευχαριστήθηκα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν ανεμόπτερο και ακόμη δεν έχουν πάει σε πλαγία
Η εμπειρία απίστευτη με την φύση να μας δίνει απλόχερα την ενέργεια της και τα γεράκια μαθήματα πτητικής

πράγματι η πρώτη πτήση στο βουνό σε μαγευει
εσύ με τι πέταξες?

Αντωνη νιωθω τιμη και χαρα που αναφερεις το ονομα μου,αλλα και ντροπη για εμενα που δεν προσφερω οτι θα πρεπε να προσφερω στην ανεμοπορια βουνου(ευτυχως υπαρχουν πολλοι καλυτεροι ανεμοποροι απο εμενα)!!.Στο σημειο που πετατε ειχα σηκωσει ενα θερμικο 25αρακι trainer ενος φιλου απο δροσια πριν κανα 5αρι χρονια,τωρα ειναι παρεα κολλημενος στο βουνο.Η πεντελη εχει αρκετα ακομα σημεια για πτησεις πλαγιας,την εχω φαει με το κουταλι..;;)
Σας ζηλευω με την καλη εννοια,εχετε φτιαξει ωραιοτατο παρεακι!Keep sloping!!(2f)
RedCharly

Αντωνη μιλας για το parkzone η το multiplex?
Αντώνης Κριτζάς

Στέφανε είσαι από την γενιά αλλά και πάστα μοντελιστών που αγαπάνε αυτό που κάνουν και βοηθούν τους νέους απλόχερα χωρίς να περιμένουν τίποτα Για μένα είσαι ο δάσκαλος μου στην ανεμοπορία και δεν σου το κρύβω πως ακόμη και τώρα όταν πετώ πάντα θυμάμαι τα λόγια και τις συμβουλές σου και τις μεταδίδω με την σειρά μου στους νεότερους
Αντώνης Κριτζάς

oav163 έγραψε: Αντωνη μιλας για το parkzone η το multiplex?

μιλάω για το blizzard της multiplex
RedCharly

Σημερα (Τριτη απογευμα) κατορθωσα να ξανα ανεβω στο βουνο, ωρα 6:00μμ και αρχισα να πεταω με λιγο αερα μια που ειχε πεσει και καθολου κινητηρα (αν δεν τον ξηλώσω απο πάνω...), υπέροχα

Εξου και η φωτογραφια

Εικόνα
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”