Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
ααααα τωρα που θυμηθηκα
Quiz
Ποιος γνωστος πιλοτος εχει βάλει στο ανεμοπλανο του πολυβόλα ? #**
Ο νικητης κερδίζει μια μέρα πτήσης ελεύθερη από colisions απο τον γνωστο άγνωστο..... !@/-=}{{
Σπυρος
Quiz
Ποιος γνωστος πιλοτος εχει βάλει στο ανεμοπλανο του πολυβόλα ? #**
Ο νικητης κερδίζει μια μέρα πτήσης ελεύθερη από colisions απο τον γνωστο άγνωστο..... !@/-=}{{
Σπυρος
http://youtu.be/nvkuZ6MEc44
Αμονταριστα πλανα απο την χθεσινη μου βολτα με νοτιο ανεμο..... Αληθεια που ειναι το καλυτερο μερος για Νοτια;
Αμονταριστα πλανα απο την χθεσινη μου βολτα με νοτιο ανεμο..... Αληθεια που ειναι το καλυτερο μερος για Νοτια;
-
που πήγες?..........δεν κατάλαβα που πέταξες
Παμε για νεα μακρη περναμε το ανηφορικο κομματι της διαδρομης και ξεκιναμε το κατυφορικο. Περιπου στη μεση της διαδρομης (1000μ μετρα περιπου πριν το πανοραμα πηρα ενα δρομακι προς τα δεξια και βγηκα πανω και βγηκα πανω απο το ντραφι αν τα λεω σωστα. Να το πω αλλιως εδω http://maps.google.com/?ll=38.064396,23.929102&spn=0.013802,0.027788&hnear=Europe&t=m&z=16&vpsrc=6
Σημερα θα παω στην σπηλια του νταβελη.
Σπυρος
Σημερα θα παω στην σπηλια του νταβελη.
Σπυρος
Απάντηση: Easy Glider - Μοτοανεμόπτερο
Καλημέρα.
Κάτοχος ενός AXN Floater-jet. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες και tips για πτήσεις χωρίς χρήση κινητήρα. Έχω κάνει κάποιες απόπειρες χωρίς σπουδαία αποτελέσματα. Βέβαια μπορεί να μην βοηθάει και ο χώρος πτήσης (αλάνα στον Ασπρόπυργο) με έλλειψη ανοδικών ρευμάτων??? Εχθές μάλιστα παίζοντας με κάποιους γλάρους προσπάθησα να πετάξω για λίγο ανάμεσά τους.
Όποια βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ..
Κάτοχος ενός AXN Floater-jet. Προσπαθώ να βρω πληροφορίες και tips για πτήσεις χωρίς χρήση κινητήρα. Έχω κάνει κάποιες απόπειρες χωρίς σπουδαία αποτελέσματα. Βέβαια μπορεί να μην βοηθάει και ο χώρος πτήσης (αλάνα στον Ασπρόπυργο) με έλλειψη ανοδικών ρευμάτων??? Εχθές μάλιστα παίζοντας με κάποιους γλάρους προσπάθησα να πετάξω για λίγο ανάμεσά τους.
Όποια βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ..
Καλημέρα σε όλους.
Με ενδιαφέρει πολύ αυτού του είδους η πτήση (soaring)
Μπορώ να ασχοληθώ με το AXN Floater-jet που έχω ή πρέπει να πάρω ένα μεγαλύτερο glidder?
Επίσης θα με ενδιέφερε να βρεθώ στην παρέα σας σε κάποια ορεινή εξόρμηση για "on the job trainning". Μένω κοντά στην Πεντέλη.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας Βασίλης...
Με ενδιαφέρει πολύ αυτού του είδους η πτήση (soaring)
Μπορώ να ασχοληθώ με το AXN Floater-jet που έχω ή πρέπει να πάρω ένα μεγαλύτερο glidder?
Επίσης θα με ενδιέφερε να βρεθώ στην παρέα σας σε κάποια ορεινή εξόρμηση για "on the job trainning". Μένω κοντά στην Πεντέλη.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας Βασίλης...
-
καλώς τον Βασίλη
Για αρχή είναι μια χαρά
Έλα να μάθεις τα βασικά και αργότερα θα είναι πολύ ευκολότερο να αποφασίσεις για αλλαγή σε καταλληλότερο μοντέλο ανάλογα το είδος ανεμοπτερικής πτήσης που θα σε τραβήξει (δυναμικό,thermal, μικτό)
Διάβασε το θέμα και θα δείς που πετάμε ανάλογα τον αέρα Με το επόμενο μήνυμα σου θα σου ανοίξει ένα chat room Εκεί θα βλέπεις πότε κανονίζουμε πτήση και που
Για αρχή είναι μια χαρά
Έλα να μάθεις τα βασικά και αργότερα θα είναι πολύ ευκολότερο να αποφασίσεις για αλλαγή σε καταλληλότερο μοντέλο ανάλογα το είδος ανεμοπτερικής πτήσης που θα σε τραβήξει (δυναμικό,thermal, μικτό)
Διάβασε το θέμα και θα δείς που πετάμε ανάλογα τον αέρα Με το επόμενο μήνυμα σου θα σου ανοίξει ένα chat room Εκεί θα βλέπεις πότε κανονίζουμε πτήση και που
Ευχαριστώ Αντώνη. Θα παρακολουθώ το Chat room και ελπίζω να σας δω και σύντομα από κοντά
βρε καλός το παιδί το δικό μας +(*)
περιμενω ραντεβου να βαλουμε το tamiya με το ξεζαντωτο Λυκο+(*)+(*)!
Ωραιο το album, ΣΚ θα παμε;
για σενα προβοκατορα Σπυρο βρηκα ενα ωραιο λατομειο με πετρες σχιστολιθου..χαχαχχα που πηγες και πεταξες στο φαραγγι με τους νταλτον..
βροχες θα εχει μαλλον αυριο και μεθαυριο.. βλεποντας και κανοντας....
βροχες θα εχει μαλλον αυριο και μεθαυριο.. βλεποντας και κανοντας....
-
Καλώς όρισες Lot , είδες ο Πικάρ πως μπορεί να διακτινίσει .........*SAR*