ankon έγραψε: ↑Είπαμε ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ
μάλιστα.το καταλάβαμε και το εμπεδώσαμε!
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Σιγά ..ένα τσάφ έγινε (άντε δύο)....πώς γκρινιάζουν όλοι ?
Ένα τσάφ είναι ωραίο να ξυπνάν' τα αίματα...και δύο και τρία και τέσσερα. ^%^.
Όχι πές μου ...έχεις καρφώσει ηλεκτρολυτικό στο ταβάνι απο ανάποδη πολικότητα ....κι όποιος δεν πιστεύει ας έρθει για καφέ να δεί τη γούβα.
Κι απο ηλεκτροπληξίες ...πόσες ε? πόσες.....για να ακούσω...παρακαλώ
άντε να δώ αν με ξεπερνάς στα τσάφ και στα μπάμ.
Όλα μές στο πρόγραμμα είναι. <++>Και τα τσάφ είναι ωραία για μάθημα κι όσες φορές έμαθα με τσάφ μου 'μεινε για πάντα ...δε το ξέχασα ποτέ. =B=
Κι όποτε κάθομαι στον πάγκο να δουλέψω και προσέχω πολύ και δε βραχυκλώνω τίποτα και δεν γίνεται κανένα μπάμ ,δε νοιώθω καθόλου καλά...^%^
Ο I-charge είναι ο παρακάτω ??
Διότι απ' ότι βλέπω ,ο γκούγκλης βγάζει διαφόρων τιμών φορτιστές.
Ρωτάω διότι με ενδιαφέρει και προσωπικά ...αν είναι αξιόπιστος κλπ. κλπ.
ή κάτι επιπλέον θετικό που μπορεί να έχεις υπ' όψιν.
http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1728&products_id=78519
Aνδρεας Μανδαρακας έγραψε: ↑Εχω και εγω ακριβως τον ιδιο φορτιστη με τον Ant1971 και δεν τον αλλαζω με τιποτα.Οταν βιαζομαι και θελω να φορτισω δυο μπαταριες ταυτόχρονα χρησιμοποιω τον ανταπτορα της φωτογραφιας.Αμεση προυποθεση είναι οι δυο μπαταριες να είναι ιδιων στοιχειων και ιδιας μαρκας.Στις δυο υποδοχες από πανω μπαινουν τα balancer plug των μπαταριων χωρις να σου αφηνουν περιθωριο λαθους(π.χ.να μπουν αναποδα)και το 6cell balancer plug στο αντιστοιχο balancer του φορτιστη.Το καλωδιο με το t-plug στην εξοδο του φορτιστη ενώ τα καλωδια με τα t-plug των μπαταριων στον αερα-ξεσυνδετα.Επιλογη μετα στον φορτιστη για 6-cell φορτιση με την χωρητικοτητα των μπαταριων και ετοιμες.Κανενα πρόβλημα ως τωρα.
ΑνδρεαςΛ έγραψε: ↑Για παράλληλη φόρτιση αυτά τα έχω εδώ και 2 χρόνια....
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__36006__HobbyKing_Safe_40A_Parallel_Charge_Board_for_4_Packs_2_6S_T_Connector_.html?strSearch=parallel%20charge
Η πλακέτα του 1010 δεν είναι για παράλληλη σύνδεση.