προβλημα σε osmax 91fs pump

melenestelio

Απάντηση: προβλημα σε osmax 91fs pump

Δημοσίευση από melenestelio »

Στον φουρνο πριν βαλουμε ρουλεμαν .................
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Μετα απο μια μικρη παυση,ωρα για δουλεια...
θα ηταν κουτο απο μερος μου να μην ακουσω την εμπειρια και να αλλαξω μονο το ενα ρουλεμαν!φιλε melenestelio πολυ σωστα ειπες για φουρνο,βεβαια εγω δουλευω το καμινετο μου(ευγενικα).οποτε εχουμε και λεμε,φωτο (1) καινουρια ρουλεμαν και το μοτερακι μονταρισμενο...!!!
Συνημμένα
3.jpg
3.jpg (132.35 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
2.jpg
2.jpg (142.75 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
1.jpg
1.jpg (131.91 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Σε αυτο το σημειο να πω για το θεμα του χρονισμου που δεν γνωριζα τιποτα και πολυ καλα κανατε και μου το θεσατε...διοτι θα το καρφωνα το μοτερακι=B==B=!ενα βιντεακι που εξηγει δυο πραγματακια.
https://www.youtube.com/watch?v=wAVyaBjxLjI
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Επισης πιστευω οτι ειναι καλο να υπαρχουν εδω μεσα και τα τρια βιντεο που ακολουθουν,ολο και καποιος μπορει να βοηθηθει!Προσοχη ειναι για τον 52 osmax fs!
https://www.youtube.com/watch?v=S_HrTCCO-GY&index=20&list=WL

https://www.youtube.com/watch?v=2WO9LRBIc_g&index=21&list=WL

https://www.youtube.com/watch?v=8FoLT8VjKqE&index=22&list=WL
μανος

Δημοσίευση από μανος »

και πανω στην βαση του ...αυτο που μενει για αυριο ειναι να το βαλω μπροστα και μηπως χρειαζεται να ρυθμισω τις βαλβιδες..._Β_Ο...!.+(*)
Συνημμένα
5.jpg
5.jpg (128.83 KiB) Προβλήθηκε 78 φορές
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Μπράβο Μανο!

Πως σου φαίνεται τώρα οταν το δουλευεις με το χερι το στροφαλο; Λογικα πρεπει να γυριζει οπως γυριζε πριν την ζημια στα ρουλεμαν. Απο τις φωτο μαλλον εχεις κανει καλη δουλεια, οποτε μαλλον αυριο σε βλεπω να το χαρεις το μοτερακι μιας και ο καιρος το επιτρεπει._P_P
Καλή πτήση χωρις αλλες ''περιπετειες''......+(*)
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Τρύφωνας έγραψε: Μπράβο Μανο!

Πως σου φαίνεται τώρα οταν το δουλευεις με το χερι το στροφαλο; Λογικα πρεπει να γυριζει οπως γυριζε πριν την ζημια στα ρουλεμαν. Απο τις φωτο μαλλον εχεις κανει καλη δουλεια, οποτε μαλλον αυριο σε βλεπω να το χαρεις το μοτερακι μιας και ο καιρος το επιτρεπει._P_P
Καλή πτήση χωρις αλλες ''περιπετειες''......+(*)

καλησπερα Τρυφωνα,εχεις απολυτο δικιο με το χερι δουλευει απιστευτα γλυκα,βεβαια αυριο δεν εννοουσα πτηση αλλα δουλεμα στην ταρατσα!χαχαχαχ!να σιγουρευτω οτι ολα ειναι ενταξει πριν το κουβαλαω!!πιστευεις οτι θα χρειαστει να ρυθμισω εκνεου τις βαλβιδες?
Τρύφωνας

Γεια σου Μάνο και πάλι.
Μάλλον θα χρειαστεί να τις ρυθμισεις αν δεν το εκανες οταν ξαναεδεσες τον κινητηρα.
Δεν ειναι τιποτα ομως αυτο. Οταν ανοιξεις το καπακι και πας να τις ρυθμισεις να το κανεις οταν ο κινητηρας ειναι κρυος, οχι ζεστος. Ακομα και μπουζι αν αλλαζεις να περιμενεις ο κινητηρας να κρυωνει.
Νομίζω οτι ολα θα πανε καλα χαρις το μερακι σου και την αγαπη σου στο χομπι. Το χερι σου ''πιανει'' οποτε γλιτωσες και τον ''ειδικο''.....+(*)
Καλές πτήσεις αδερφε!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια μα πιο πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σου-σας!καλες πτησεις να εχουμε ολοι!
coolfever

Δημοσίευση από coolfever »

Μπράβο Μάνο!Καλή δουλειά έκανες!Καλή συνέχεια
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Μάνο ,το πίσω ρουλεμάν,όταν ανοιξες την μηχανη, το παλιό ήταν χωρίς καπάκια ! Βλέπω οτι εβαλες με καπάκια . Απο ότι ξέρω μπαίνει ανοικτό. Για πες μας !!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

coolfever έγραψε: Μπράβο Μάνο!Καλή δουλειά έκανες!Καλή συνέχεια

σε ευχαριστω πολυ!
μανος

Δημοσίευση από μανος »

ankon έγραψε: Μάνο ,το πίσω ρουλεμάν,όταν ανοιξες την μηχανη, το παλιό ήταν χωρίς καπάκια ! Βλέπω οτι εβαλες με καπάκια . Απο ότι ξέρω μπαίνει ανοικτό. Για πες μας !!

Κυριε αγγελε καλησπερα μιλατε για το πισω ρουλεμαν το μεγαλο?(αυτο που ειναι μεσα στον κινητηρα)?αν ναι ειχε και αυτο καπακια,μαλιστα για να ειμαι σιγουρος-μετα το μηνυμα σας το ξετρυπωσα απτα σκουπιδια:D να το ξανατσεκαρω....ειναι ο.κ.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!!!s!2!Σημερα εγινε η δοκιμη στο μοτερ, χωρις να το μετρησω μπορω να πω οτι ακουγεται και δουλευει σουπερ...!ενα μικρο δειγμα που τραβηξα... το χτυπημα πουακουγεται στο ρελαντι ειναι απο το κοουλ και απο κραδασμους διοτι δεν βιδωσα το φτερο...ευχαριστω!:).
https://www.youtube.com/watch?v=pzwU53YDNzg&list=UUSGJuUa5RItSJv42lsWgcWA
Τρύφωνας

Μπράβο Μανο. Πολυ χαιρομαι που πετυχε η εγχειρηση και ο ''ασθενης'' ειναι πάλι πίσω στην πρώτη γραμμή να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του...^%^
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”