Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
-
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Δραστηριότητες Σαββάτου και Κυριακής στον Αγ Στέφανο...............
Απρόοπτα ορειβασία περιπέτεια και όχι μόνο περιλάμβανε το μενού μας
Χθές ένα ξαφνικό κενό στον αέρα οδήγησε το speedo του Ανδρέα κάπου στην πλαγιά που δεν μπορούσαμε να δούμε παρά τις πολλές προσπάθειες έως την ώρα που έπεσε ο ήλιος
Απρόοπτα ορειβασία περιπέτεια και όχι μόνο περιλάμβανε το μενού μας
Χθές ένα ξαφνικό κενό στον αέρα οδήγησε το speedo του Ανδρέα κάπου στην πλαγιά που δεν μπορούσαμε να δούμε παρά τις πολλές προσπάθειες έως την ώρα που έπεσε ο ήλιος
- Συνημμένα
-
- DSC00568.JPG (102.72 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00567.JPG (153.33 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00566.JPG (91.24 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00560.JPG (88.13 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00556.JPG (88.6 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
.............
- Συνημμένα
-
- DSC00577.JPG (87.45 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00573.JPG (96.15 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00571.JPG (119.79 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00570.JPG (125.5 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00569.JPG (105.34 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
Σήμερα όμως χα!χα! .......... μία σάρωση με κάμερα πάνω σε μοντέλο μας έδειξε που βρισκόταν (βάλε απόσπασμα Ανδρέα) και το μοντέλο απλά άλλαξε μπαταρία και βρέθηκε πάλι στον αέρα ο οποίος σήμερα ήταν ιδανικός
- Συνημμένα
-
- DSC00585.JPG (88.41 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00584.JPG (108.12 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00583.JPG (201.87 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00572.JPG (330.37 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00582.JPG (135.36 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
.......σιγά μη μέναμε μόνο σε αυτά...........
Σε μία πτήση του spiritV και χωρίς προηγούμενο αφού πετούσε ήδη πολύ ώρα σήμερα μα και χθές .........χάθηκε το σήμα και το μοντέλο έφυγε ακυβέρνητο ευθεία κάτω παράλληλα με την πλαγιά είδαμε που έπεσε μα παρά την δύωρη και αναζήτηση δεν υπήρξε αποτέλεσμα παρά μόνο ξεσκισμένα πόδια ρούχα παπούτσια
Σε μία πτήση του spiritV και χωρίς προηγούμενο αφού πετούσε ήδη πολύ ώρα σήμερα μα και χθές .........χάθηκε το σήμα και το μοντέλο έφυγε ακυβέρνητο ευθεία κάτω παράλληλα με την πλαγιά είδαμε που έπεσε μα παρά την δύωρη και αναζήτηση δεν υπήρξε αποτέλεσμα παρά μόνο ξεσκισμένα πόδια ρούχα παπούτσια
- Συνημμένα
-
- DSC00598.JPG (247.61 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00595.JPG (90.36 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00589.JPG (88.64 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
- DSC00587.JPG (133.44 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
..........αύριο με την κάμερα θα ξανα προσπαθήσουμε και ελπίζω να βρεθεί
Φυσικά η ημέρα έκλεισε με πτήσεις ........όχι θα σκάγαμε :p
Φυσικά η ημέρα έκλεισε με πτήσεις ........όχι θα σκάγαμε :p
- sukhoi.su29
....wΑντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑..... παρά μόνο ξεσκισμένα πόδια....
-
Ανεμοπτερικός αερομοντελισμός: Ενα ευγενές,χαλαρωτικό και ακίνδυνο χόμπι! (Εκτός αν είσαι στον Αγιο Στέφανο.Κυκλοφορούν ελεύθερα αγκάθια!)
- Συνημμένα
-
- Καταγραφή s.jpg (151.36 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
-
Παιδιά αν χρειαστείτε βοήθεια με τετρακοπτερο για την εύρεση του μοντέλου πείτε μου χωρίς δεύτερη σκέψη.
-
ευχαριστώ πολύ για την πρόταση θα ήταν πολύ χρήσιμο
Θα προσπαθήσουμε και σήμερα .........μετά βλέπουμε
Το γιατί ξεράθηκε παραμένει άγνωστο Κάτι από esc ψυλιάζομαι γιατί από μπαταρία και βύσματα ήταν όλα καλά ο δέκτης δοκιμασμένος καιρό
Θα προσπαθήσουμε και σήμερα .........μετά βλέπουμε
Το γιατί ξεράθηκε παραμένει άγνωστο Κάτι από esc ψυλιάζομαι γιατί από μπαταρία και βύσματα ήταν όλα καλά ο δέκτης δοκιμασμένος καιρό
Ένα βιντεάκι με τα τεκτενόμενα του ΣΚ....
Η έρευνα του χαμένου SpiritV του Αντώνη προσεχώς.....
https://www.youtube.com/watch?v=LdTb1JSJWWM
Η έρευνα του χαμένου SpiritV του Αντώνη προσεχώς.....
https://www.youtube.com/watch?v=LdTb1JSJWWM
Γιώργος Μπέλλος έγραψε: ↑Ανεμοπτερικός αερομοντελισμός: Ενα ευγενές,χαλαρωτικό και ακίνδυνο χόμπι! (Εκτός αν είσαι στον Αγιο Στέφανο.Κυκλοφορούν ελεύθερα αγκάθια!)
Νομίζω ότι μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε από τις εικόνες ότι ο Γιώργος Μπέλλος και ο Αντώνης Κριτζάς είναι φανατικοί του xόμπι.......
Γιώργο και Αντώνη, ευχαριστώ!!
-
Για το ιστορικό
Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα με την σημερινή βιντεοσκόπιση το μοντέλο βρέθηκε
....... παρά την μεγάλη ταχύτητα με την οποία κατέβηκε την πλαγιά το μοντέλο έπαθε ελάχιστες αβαρείες Σπασμένη βέργα και μικρή ζημιά στο σημείο που οι βίδες κρατούν το φτερό Αν είχα πλαστικές βίδες δεν θα είχε γίνει ούτε αυτό Κατά τα άλλα ούτε γρατζουνιά !!!
Στο range test που κάναμε ο δέκτης (spektrum ar6200 dsm2) απέτυχε στα 10 μέτρα οπότε βρέθηκε και ο λόγος της πτώσης
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα
Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα με την σημερινή βιντεοσκόπιση το μοντέλο βρέθηκε
....... παρά την μεγάλη ταχύτητα με την οποία κατέβηκε την πλαγιά το μοντέλο έπαθε ελάχιστες αβαρείες Σπασμένη βέργα και μικρή ζημιά στο σημείο που οι βίδες κρατούν το φτερό Αν είχα πλαστικές βίδες δεν θα είχε γίνει ούτε αυτό Κατά τα άλλα ούτε γρατζουνιά !!!
Στο range test που κάναμε ο δέκτης (spektrum ar6200 dsm2) απέτυχε στα 10 μέτρα οπότε βρέθηκε και ο λόγος της πτώσης
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ανδρέα
Αντώνη καλημέρα,
χαίρομαι που βρέθηκε το μοντέλο.
Σχετικά με την αστοχία του δέκτη, μπορείς να ελέγξεις αν οι κεραίες του είναι κομμένες ή αν φαίνεται κάποιο άλλο πρόβλημα? Πετάω και εγώ με dsm2 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αν και έχω υπ΄'οψιν μου τη σχετική φιλολογία με τα προβλήματα που ενίοτε παρουσιάζουν. Απλά, είναι ευκαιρία τώρα με τον προβληματικό δέκτη να ψαχτεί το θέμα...
Καλές πτήσεις, και ελπίζω να βρεθούμε, ύστερα από πολύ καιρό σε πλαγιά,
Αντρέας
χαίρομαι που βρέθηκε το μοντέλο.
Σχετικά με την αστοχία του δέκτη, μπορείς να ελέγξεις αν οι κεραίες του είναι κομμένες ή αν φαίνεται κάποιο άλλο πρόβλημα? Πετάω και εγώ με dsm2 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αν και έχω υπ΄'οψιν μου τη σχετική φιλολογία με τα προβλήματα που ενίοτε παρουσιάζουν. Απλά, είναι ευκαιρία τώρα με τον προβληματικό δέκτη να ψαχτεί το θέμα...
Καλές πτήσεις, και ελπίζω να βρεθούμε, ύστερα από πολύ καιρό σε πλαγιά,
Αντρέας
- sukhoi.su29
.Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑........Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα με την σημερινή βιντεοσκόπιση το μοντέλο βρέθηκε
...ευχάριστα τα νέα...:>)
μπράβο Αντώνη...(και Ανδρέα)...
-
Ανδρέα αυτός ο δέκτης είναι αγορασμένος το 2008 και δεν είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα Στο συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται πάνω από δυο χρόνια με πολλές πτήσεις Ισως εφαγε τα ψωμιά του? Θα το ψάξω........ μα καλού κακού θα βάλω άλλο
Οι πλαγιές μας περιμένουν
Οι πλαγιές μας περιμένουν